Atelier 1


Atelier de Aikido (cursuri de autoaparare) 50 ron

Acesta se poate desfasura in sala de Aikido de pe strada Plopilor, nr. 62 (www.aikikai.ro), din aceeasi cladire cu restaurantul Nobori. Iar dupa antrenament se va urca la un sushi, un cheese cake si un ceai.

Atelier 2


Atelier de Origami 60 ron

Acesta se poate desfasura intr-un spatiu delimitat al restaurantului Nobori Plopilor sau in sala de curs a Centrului de Arta si Cultura Japoneza, situat la etajul intai din aceeasi cladire cu Nobori Plopilor. Atelierul va fi coordonat de unul dintre colaboratorii Centrului de Arta si Cultura Japoneza Cluj. Dupa atelier, se va servi un platou de sushi Dragon Roll si un ceai verde.

Atelier 3


Atelier de Ikebana 60 ron

Acesta se poate desfasura, de asemenea, intr-un spatiu delimitat al restaurantului Nobori Plopilor sau in sala de curs a Centrului de Arta si Cultura Japoneza. Atelierul va fi coordonat de unul dintre colaboratorii Centrului de Arta si Cultura Japoneza Cluj. Dupa atelier, se va servi un platou de sushi Hana Flower si un ceai verde.

Atelier 4


Atelier de Sushi 50 ron

Acesta se va desfasura intr-un spatiu delimitat al restaurantului Nobori Plopilor. Atelierul va fi coordonat de bucatarii restaurantului Nobori. La finalul atelierului, se vor servi piesele de sushi realizate de participantul la atelier, precum si un ceai verde.

Print Ateliere