12 ani cu delicii japoneze la #Nobori

Vineri, 22 septembrie, sărbătorim împreună 12 ani cu delicii japoneze la Nobori și îți urăm, cu mult drag, La mulți ani, gurmadule! Acum 12 ani veneam cu un nou concept și cu dorința de a aduce în Cluj bucătăria autentic japoneză. Iar de atunci încercăm mereu să-ți aducem preparate noi în farfurie și experiențe speciale în restaurant.

Anul acesta am pregătit pentru tine și două platouri aniversare speciale:

  • Platou aniversar care conține antricot wagyu prăjit cu puțin unt de usturoi și delicioasele scoici St Jaques, sparanghel la grătar și cartofi rumeniți la cuptor și gătiți ușor în sos de soia, mirin și susan, totul presărat cu perle teriyaki dulci și sărate.
  • Platou sushi aniversar, care pare o farfurie simplă, însă e plină de semnificație: sushi nigiri aranjat în forma numărului XII (12 roman). Platoul conține mini-nigiri de Wagyu prăjit, acoperit cu maioneză picantă și chipsuri de usturoi, mini-nigiri de Wagyu crud și nigiri de somon cu maioneză și ceapă albă.

Vestea bună este că te poți bucura de aceste două platouri tot weekend-ul (de vineri, 22 septembrie, până duminică, 24 septembrie, inclusiv), exclusiv în restaurant!

Sărbătorește cu noi 12 ani cu delicii japoneze la #Nobori și pe Facebook sau Instagram! Postează o poză sau un story cu un mesaj aniversar și nu uita să ne dai tag.

Te așteptăm să sărbătorim împreună!