În limba japoneză, Nobori înseamnă răsărit de soare sau acel ceva care urcă, se înalță. Și noi încercăm mereu să urcăm mai sus, să vă oferim experiențe culinare unice, altfel, și preparate delicioase, atât pe terasa noastră, cât și acasă. 

Nobori a pornit, acum 11 ani, din pasiunea pentru cultura japoneză. Impresionante și complexe, preparatele cu specific japonez și-au găsit locul într-un Cluj care era relativ la începutul călătoriei în cultura și bucătăria japoneză, și a reușit să contribuie la deschiderea apetitului clujenilor.

Punem accent pe calitate, sănătate, diversitate și experiențe culinare de neuitat. Fiecare preparat a fost gândit și construit în așa fel încât să pună în valoare fiecare element și să aducă preparate sănătoase și delicioase în farfuriile voastre. Cu un meniu complex, divers și cu specific japonez, ne dorim să bucurăm atât gusturile celor care preferă preparate vegetariene, cât și ale celor care apreciază preparatele speciale din carne.

Ador mancarea pregătită de acest restaurant! Va mulțumesc ca imi aduceti zâmbetul pe buze la propriu si la figurat! Arigato! 🙂 

Anonim

Mâncarea a fost foarte gustoasa! Ne place, place, place! 🙂

Cristina Moldovan

Vin aici cel puțin o dată pe lună și de fiecare dată plec de la Nobori încântată. Personalul este foarte prietenos, iar localul este foarte liniștit, te poți relaxa.  Nu doar că mâncarea este delicioasă, dar ofertele pentru prânz sunt cele mai bune chesti.

9927anao