Află totul despre sushi

Mereu ți-ai dorit să încerci sushi, dar ceva te-a oprit? Poate tot ce știi despre sushi este faptul că se prepară cu pește crud sau că trebuie mâncat cu bețișoarele, iar aceste lucruri fie nu-ți plac, fie te intimidează.
Ei bine, sushi-ul nu este doar cu pește crud, există o varietate de variante pentru fiecare gust. Și chiar dacă e recomandat să folosești bețișoarele, nu este obligatoriu. Uneori e mai ușor și mai simplu să-ți folosești degetele.

Dacă te-am făcut curios/ă, te așteptăm pe 24 iunie, începând cu ora 18, la Nobori, la un eveniment cu și despre sushi! Povestim, degustăm și ne simțim bine.

Sushi-ul este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume și preferatul celor care ne trec pragul zilnic. Acum zece ani, când ne deschideam ușile pentru prima dată, preparatele cu specific asiatic, printre care sushi-ul era în topul listei, și-au găsit locul într-un Cluj care era relativ la începutul călătoriei în cultura și bucătăria asiatică, și am reușit să contribuim la deschiderea apetitului clujenilor.

Acum vrem să îi întâlnim și pe cei care sunt la început de drum în aventura lor cu sushi-ul sau care încă nu s-au încumetat la un platou de sushi. Ne vedem pe 24 iunie la Nobori. Tu ți-ai rezervat masa?

Dacă vrei să te ținem la curent cu evenimentele Nobori, aboneaza-te la Newsletter-ul nostru aici.