Aici sau la pachet? Nou: meniul din restaurant poate fi vizualizat și online!

Tu unde te bucuri de bunătățile Nobori? În restaurant sau acasă? Și cât de mult îți ia să te hotărăști ce comanzi astăzi?

Ei bine, începând de acum poți consulta direct pe site-ul nostru atât meniul de comandă online, cât și meniul disponibil in restaurant și meniul special Yakiniku. Adică de acum le poți vedea pe toate online, ca să-ți fie mult mai ușor.

Dacă ne-ai trecut cel puțin o dată pragul, știi că sunt unele preparate care sunt disponibile doar în restaurant. Unele tipuri de sushi sau sashimi, deserturi și alte specialități se pot servi doar în restaurant pentru că dorim să-ți oferim o experiență autentic japoneză și nu vrem să renunțăm la calitatea bunătăților care ies din bucătărie. Spre exemplu, Lava Cake-ul din meniul Nobori îl găsești doar în restaurant pentru că acesta trebuie servit proaspăt scos din cuptor, iar somonul Donburi trebuie servit încă aburind.

Și dacă până acum ai comandat doar online cu ridicare, de acum să știi că poți vedea și din ce preperate delicioase poți alege dacă-ți rezervi o masă în restaurant și servești masa la noi.

Dacă vrei să te bucuri te preparatele din meniul servit doar în restaurant, nu uita să-ți rezervi o masă și, înainte de a veni, poți să-ți alegi lista de preparate pe care vrei să le încerci.

Nu uita că poți încerca și o experiență cu totul nouă la Cluj – Yakiniku. Practic, îți vei putea pregăti chiar tu preparatele alese la un grătar special. Lista preparatelor disponibile pentru Yakiniku se află în meniul dedicat.

Te așteptăm cu drag, online și în restaurant, oricare variantă alegi.

Poftă bună!