Am revenit în restaurant

La mulți ani, gurmandule! Un an nou cât mai bun și plin de preparate delicioase!

Venim cu veștile bune – Nobori se redeschide începând de astăzi! Știm că ți-a fost dor de un sushi bun, o cafea caldă sau un burger asiatic. Ei bine, de azi poți să ne treci pragul, fie online sau offline.

Cât am fost în vacanță, ne-au venit idei noi pentru meniu și abia așteptăm să le gustăm, testăm și lansăm. Lucrăm și la alte mici detalii care vor duce întreaga experiență Nobori la un alt nivel. Nu dăm din casă mai mult, dar stai aproape și vei fi printre primii care află.

Până atunci, hai să vorbim despre…mâncare.

Și, mai exact, despre primele trei preparate pe care să le încerci acum, la început de an. Asta dacă nu ai făcut-o deja (wink wink).

1. Curry vegetables sau un altfel de curry care te va cuceri de la primele guri
Dovlecei, morcovi, ardei kapia și ciuperci champignon la grătar, asezonate cu curry japonez brun, acoperite cu gălbenușuri de ou, condimentate cu un pic de sare, zahăr și coriandru, toate așezate pe un pat de orez.

2. Panko egg salad, fresh și nou pentru gusturi rafinate Salată cu avocado proaspăt, ardei kapia, castraveți, roșii cherry și ceapă verde, împreună cu ou fiert moale, în crustă panko, asezonat cu dressing de miso și muștar.

3. Supreme sushi plate, care va duce experiența sushi la următorul nivel
Platou de sushi cu câte patru bucăți de Tuna Tataki Mango Roll, Shrimp and Beef Roll, Salmon Teriyaki and Beef Roll, Salmon and Tempura Shrimp Roll și Salmon Avocado Roll. Se servește cu wasabi, sos de soia și ghimbir murat.

Rezervă-ți masa acum și încearcă-le.