Aniversăm 11 ani împreună

Avem un motiv de sărbătoare: se împlinesc 11 ani de când construim povestea Nobori toți: gurmandul, care se bucură de bunătăți asiatice; bucătarul, care pregătește fiecare preparat cu multă migală și cu mult drag; tânărul, care împarte tot timpul sushi-ul cu prietenii; ospătarul, care are grijă ca fiecare oaspete care ne trece pragul să se simtă bine; copilul, care se bucură de fiecare felie de cheesecake; furnizorul, care ne aduce ingrediente sănătoase și gustoase; barmanul, care prepară băuturi apetisante pentru fiecare comandă; specialistul de marketing, care duce magia din bucătărie direct online; managerul, care coordonează toate activitățile restaurantului și curierul, care duce bunătățile asiatice la fiecare, acasă!

Joi, 22 septembrie, aniversăm 11 ani împreună de când am început să ne bucurăm de bucătăria asiatică.

Cum sărbătorim pe 22 septembrie?

  • Un norocos sau o norocoasă poate câștiga un kit Nobori, adică o masă la restaurant, un evantai și o carte despre cultura asiatică. Descoperă cum te poți înscrie aici.
  • Primele 11 persoane care ne trec pragul primesc un desert aniversar. Nu-ți spunem mai multe, rezervă-ți masa și bucură-te de un preparat surpriză, foarte delicios.
  • Toți cei care vin în restaurant după ora 19 primesc un pahar de prosecco și ciocnesc în cinstea celor 11 ani petrecuți împreună.
  • La toate comenzile de pe site-ul nostru nobori.ro, se aplică automat o reducere de 11%.
Nu uita să-ți anunți prietenii că joi luați cina la Nobori și sărbătoriți alături de noi 11 ani de #Nobori.