La mulți ani, gurmandule!

Astăzi, 22 septembrie, sărbătorim 11 ani împreună și îți urăm, cu mult drag, La mulți ani, gurmadule! Dacă acum 11 ani descopeream împreună gusturile asiatice, astăzi suntem deja fani declarați ai fiecărui preparat din meniul #Nobori. Și pentru că Nobori suntem toți, ți-am pregătit câteva surprize:

  • Primii 11 persoane care ne trec pragul primesc un desert aniversar. Nu-ți spunem mai multe, rezervă-ți masa și bucură-te de un preparat surpriză delicios.
  • Toți cei care vin în restaurant după ora 19 primesc un pahar de prosecco și ciocnesc în cinstea celor 11 ani petrecuți împreună.
  • La toate comenzile de pe site-ul nostru nobori.ro, se aplică automat o reducere de 11%.
Sărbătorește cu noi #11AniImpreuna pe Facebook și Instagram! Postează o poză sau un story cu un mesaj aniversar și nu uita să ne dai tag și să folosești #11AniImpreuna #Nobori.
Povestea Nobori e cu și despre oameni și preparate asiatice inovatoare, delicioase și de neuitat. Iar cu acest gând, pe conturile noastre de social media am început să-ți povestim despre 11 preparate, cele mai populare bunătăți din meniul nostru. Așa știi ce trebuie neapărat să încerci.

Te așteptăm să sărbătorim împreună!