Sărbătorile vin la Nobori

Cum a mai trecut un an nu știm să îți spunem, dar ce știm este că 2021 a fost un an plin de provocări, schimbări și preparate delicioase. Iar acum a venit momentul pentru o bine meritată vacanță între 23 decembrie și 5 ianuarie. Promitem că ne încărcăm bateriile și ne pregătim pentru un an nou presărat cu cele mai delicioase preparate pentru tine și cei dragi.

Dar până atunci, hai să îți povestim cum a fost 2021 pentru noi

Anul acesta ne-am extins puțin orizonturile de la preparate cu specific japonez la un meniu cu specific asiatic și, odată cu lansarea noului meniu Nobori, ți-am pregătit preparate inedite. Ne-am dorit mult să îți oferim mâncare delicioasă, preparată cu ingrediente proaspete, atent alese și pregătite cu iscusință de echipa noastră de bucătari. Sushi-ul rămâne în topul preferințelor celor care ne trec pragul, fie offline sau online, dar nu se lasă mai prejos nici burgerii asiatici – noborger, specialitățiile vegetariene sau cu carne, ramen-ul sau tăițeii.

Un alt motiv de bucurie anul acesta a fost dezvoltarea unui nou site de unde poți plasa comenzi, rezerva o masă sau chiar citi articole interesante cu și despre mâncare asiatică.

2021 a însemnat și 10 ani de Nobori. 10 ani frumoși, pe care i-am sărbătorit alături de tine în social media și în restaurant cu un cheese cake și nu numai. Poți urmări întreaga petrecere în social media folosind hashtag-ul #Nobori10.

Așteptăm cu drag un nou an alături de tine, un an nou în care ne vom strădui să-ți pregătim noi suprize atât în bucătărie, cât și în online. Stai aproape de noi și ne revedem începând cu 6 ianuarie 2022!

Sărbători liniștite și la mulți ani!